Breaking news..!

Er is een enorme geruchtenstroom op gang gekomen in Nijmegen over de overname van Claudius en daar willen wij graag op reageren.

Het allerbeste nieuws is
…dat wij, Frans & Ingrid en Jos, gewoon door blijven werken!

Wat wel waar is
…is dat Mano (van Bistro de Bok) degene is die vanmiddag alleen het onroerend goed (de stenen) van ons heeft overgenomen met dien verstande dat hij de onderneming, oftewel de negotie, de toko ‘Claudius’ op een later stadium ook voort zal gaan zetten.

Het goede nieuws is
…dat wij zelf het tijdstip van die overname bepalen. Mano is al zeventien jaar eigenaar van Bistro de Bok en het is een feit dat hij daar op succesvolle wijze bewezen heeft dat een bestaand concept nog een tweede leven kan leiden. Wij kunnen dan ook met een gerust hart over enige tijd Claudius aan hem overdragen.
Tot die tijd gaan we gewoon verder zoals het is. Huiselijk, traditioneel, authentiek en klassiek. Ook in de keuken en de bediening blijft u dezelfde vertrouwde gezichten zien. En wat is er nou leuker dan na de overname te blijven werken en om van ons werk onze hobby te maken?!

Onze vijftigste Vierdaagse!
Wij hebben dit jaar een vijftigste Vierdaagse te vieren en daar willen we de focus op leggen! Dat doen we onder andere samen met het Oud Actief Comité Binnenstad Nijmegen (de oprichters van de huidige Vierdaagsefeesten).
Vanaf zaterdagavond 13 juli zijn wij weer ‘Grandcafé Claudius’ met de tent in de tuin en het terras aan de straat waar u vanaf zondag 14 juli ook weer van een kleine kaart gebruik kunt maken. Het gaat allemaal gewoon door.

Claudius; wie is er niet groot mee geworden?

Wij gaan dus niet vlak voor de finish stoppen, want op 25 februari 2020 ziet Claudius Abraham en vieren we groot feest!

Nu is iedereen volledig en naar waarheid op de hoogte. Uiteraard brengen we de komende tijd ook via Facebook en Instagram ons nieuws. Wij hopen van harte u als trouwe gasten te mogen blijven ontvangen!

Valentijnsactie!

Heeft u al een romantisch diner gepland met uw Valentijn op donderdag 14 februari?
Wij ontvangen onze love birds met een coupe d’amour en wij hebben een dessert gemaakt dat een mooie afsluiting is van het diner. Alleen deze avond betaal je voor de entrecôte double en chateaubriand slechts € 65,- (voor twee personen). 

Wij zijn op Valentijnsdag geopend vanaf 18.00 uur, dus reserveer snel!
En ook zonder Valentijn bent u natuurlijk van harte welkom!

Gesloten tijdens Carnaval

Ons team houdt van gezelligheid en daarom is Restaurant Claudius tijdens Carnaval gesloten van zondag 3 maart tot en met woensdag 6 maart. Alaaf!

Kerstvakantie 2018

Nog een paar dagen en dan begint onze kerstvakantie. Na Tweede Kerstdag, die overigens al volgeboekt is, zijn wij geopend tot en met zondag 30 december. Daarna is Claudius met vakantie tot en met dinsdag 15 januari, maar vanaf woensdag 16 januari staan wij weer voor u klaar in het nieuwe jaar.
Uiteraard kunt u hier wel alvast een tafel reserveren, dus hopelijk tot snel weer!

Nieuwe website!

Begin oktober hebben we deze vernieuwde website gelanceerd. Hopelijk vindt u de website ook even mooi en handig als de vorige website. Werkt er iets niet naar behoren of heeft u vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar info@restaurantclaudius.nl of stuur een bericht via Facebook Messenger.