Zomervakantie (t/m 1 augustus)

We willen iedereen bedanken voor een geweldige 50ste editie van de Vierdaagsefeesten! Wij zijn tot en met 1 augustus op vakantie. Vanaf vrijdag 2 augustus zijn wij weer aanwezig en dan bent u weer van harte welkom.

Uiteraard kunt u via www.restaurantclaudius.nl/reserveren wel een tafel reserveren.
Fijne zomer verder en hopelijk tot ziens!

Breaking news..!

Er is een enorme geruchtenstroom op gang gekomen in Nijmegen over de overname van Claudius en daar willen wij graag op reageren.

Het allerbeste nieuws is
…dat wij, Frans & Ingrid en Jos, gewoon door blijven werken!

Wat wel waar is
…is dat Mano (van Bistro de Bok) degene is die vanmiddag alleen het onroerend goed (de stenen) van ons heeft overgenomen met dien verstande dat hij de onderneming, oftewel de negotie, de toko ‘Claudius’ op een later stadium ook voort zal gaan zetten.

Het goede nieuws is
…dat wij zelf het tijdstip van die overname bepalen. Mano is al zeventien jaar eigenaar van Bistro de Bok en het is een feit dat hij daar op succesvolle wijze bewezen heeft dat een bestaand concept nog een tweede leven kan leiden. Wij kunnen dan ook met een gerust hart over enige tijd Claudius aan hem overdragen.
Tot die tijd gaan we gewoon verder zoals het is. Huiselijk, traditioneel, authentiek en klassiek. Ook in de keuken en de bediening blijft u dezelfde vertrouwde gezichten zien. En wat is er nou leuker dan na de overname te blijven werken en om van ons werk onze hobby te maken?!

Onze vijftigste Vierdaagse!
Wij hebben dit jaar een vijftigste Vierdaagse te vieren en daar willen we de focus op leggen! Dat doen we onder andere samen met het Oud Actief Comité Binnenstad Nijmegen (de oprichters van de huidige Vierdaagsefeesten).
Vanaf zaterdagavond 13 juli zijn wij weer ‘Grandcafé Claudius’ met de tent in de tuin en het terras aan de straat waar u vanaf zondag 14 juli ook weer van een kleine kaart gebruik kunt maken. Het gaat allemaal gewoon door.

Claudius; wie is er niet groot mee geworden?

Wij gaan dus niet vlak voor de finish stoppen, want op 25 februari 2020 ziet Claudius Abraham en vieren we groot feest!

Nu is iedereen volledig en naar waarheid op de hoogte. Uiteraard brengen we de komende tijd ook via Facebook en Instagram ons nieuws. Wij hopen van harte u als trouwe gasten te mogen blijven ontvangen!

Nieuwe website!

Begin oktober hebben we deze vernieuwde website gelanceerd. Hopelijk vindt u de website ook even mooi en handig als de vorige website. Werkt er iets niet naar behoren of heeft u vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar info@restaurantclaudius.nl of stuur een bericht via Facebook Messenger.