• facebook
  • instagram
  • twitter
Claudius logo
phone
  • Home
  • Menukaart
    • Les Hors D'oeuvres
    • Les Potages
    • Les Poissons
    • Exclusive Wagyu Beef
    • Les Spécialitées Du Grill
    • Original Australian Beef
    • Les Desserts
  • Wijnen
    • Les Vins Mousseux
    • Vin de Maison
    • Les Vins Blancs
    • Les Vins Rosés
    • Les Vins Rouges
    • Vin de dessert
  • Nieuws
  • Cadeaubon
  • Impressies
  • Contact
  • Vacatures
Les Poissons
Les Hors D'oeuvres Les Potages Exclusive Wagyu Beef Les Spécialitées Du Grill Original Australian Beef Les Desserts
Les Hors D'oeuvres Les Potages Les Poissons Exclusive Wagyu Beef Les Spécialitées Du Grill Original Australian Beef Les Desserts
Klein
Groot
Steak de Thon
Tonijn filet met wasabi en teriyakisaus
Tuna Steak with wasabi and teriyaki sauce
37
Gamba’s grillés
Grote garnalen van de grill met knoflookboter
Large prawns from the charcoal grill with garlic butter
26,5
35
Filet de cabillaud
Kabeljauwfilet met remouladesaus
Cod fillet with remoulade sauce
31,5

Cookies op restaurantclaudius.nl

Wij gebruiken cookies om de website  optimaal te laten functioneren en websiteverkeer te analyseren. We delen ook informatie over gebruik op deze website met onze social media en analytische partners. Zij kunnen deze informatie gebruiken en eventueel combineren met andere informatie die je gedeeld met ze hebt. Door deze website te gebruiken ga je akkoord met deze cookies.

Cookie-instellingen beheren Alle cookies accepteren

Bisschop Hamerstraat 12 | 6511 NB Nijmegen

❆ Volledig airconditioned
Keuken | Ma gesloten | DI - ZO 17:30 - 22:00

T. +31 24 3221456 info@restaurantclaudius.nl