22 - 11 - 2019

Claudius 50 jaar

Claudius bestaat 50 jaar! De formule uit 1970 blijkt tot op heden een gouden greep. Want in een halve eeuw groeiden we uit tot een zeer geliefd restaurant. In 1979 ontvingen we zelfs als eerste restaurant in Nederland de Zilveren Hoffelijkheidspluim van het Bedrijfschap Horeca. En tot op de dag van vandaag brengt Claudius hoffelijkheid en vakmanschap samen. We besteden dan ook onze uiterste zorg aan kwaliteit.

Vlees is dé specialiteit van Claudius. Het wordt bereid door onze chef op de houtskoolgrill die midden in het restaurant staat. Voordat hij gaat grillen, laat hij het vlees aan de gasten aan tafel zien. Zo weet u precies wat u besteld heeft. Ook de saladewagen komt bij u aan tafel. Daarbij kunt u zelf een salade samenstellen en een huisgemaakte dressing kiezen. Bij het hoofdgerecht serveren we verder warme seizoensgerechten. En u maakt uw diner compleet met een heerlijke wijn van onze zeer uitgebreide wijnkaart. 

Door de constante en goede kwaliteit komen veel gasten graag terug bij Claudius. Ook binnen het bedrijfsleven staan we bekend als hét restaurant waar je niet voor verrassingen komt te staan. Claudius is ook een mooi restaurant gesitueerd in een stadspand met aangebouwde serre. En in de zomer kunt u dineren in onze sfeervolle tuin.

De naam Claudius is niet zomaar gekozen. Het komt van de Batavier Claudius Civilis, aanvoerder van de Bataafse Opstand (69-70 na Christus) tegen de Romeinen in Nijmegen.