Home
Menukaart
Voorgerechten
Soepen
Visgerechten
Wagyu Beef
Specialiteiten van de grill
Australisch rundvlees
Nagerechten
Wijnen
Mousserend
Wijnen van het huis
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Nieuws
Cadeaubon
Impressies
Contact
Vacatures
Specialiteiten van de grill
Voorgerechten
Soepen
Visgerechten
Wagyu Beef
Australisch rundvlees
Nagerechten
Voorgerechten
Soepen
Visgerechten
Wagyu Beef
Specialiteiten van de grill
Australisch rundvlees
Nagerechten
Klein
Groot
Petit filet de boeuf 150 gram
Ossenhaas
Tenderloin
34
Tournedos 200 gram
Ossenhaas
Tenderloin
39,5
Large Size Tournedos 300 gram
Ossenhaas
Tenderloin
47,5
Chateaubriand v.a. 2 personen
Ossenhaas aan één stuk gegrilled
Tenderloin grilled in one piece
78,5
Turkey on a skewer
Kalkoenfilet aan een spies
29
Steak de veau
Kalfslende
Veal steak
37
Ris de Veau
Kalfszwezerik
Sweetbread
37,5
Faux-filet de veau
Kalfsribeye
Veal ribeye
39
Mignon et ris de veau
Combinatie van kalfslende en zwezerik
Combination of veal steak and sweetbread
37
Carré d'agneau
Lamsribstuk
Rack of lamb
30
41
Mixed Grill
Spies met verschillende stukjes vlees
Skewer with a variation of meat
32
U.S.A. Striploin Nevada
Noord Amerikaanse lende biefstuk
42