Home
Menukaart
Voorgerechten
Soepen
Visgerechten
Wagyu Beef
Specialiteiten van de grill
Australisch rundvlees
Nagerechten
Wijnen
Mousserend
Wijnen van het huis
Witte wijnen
Rosé wijnen
Rode wijnen
Nieuws
Cadeaubon
Impressies
Contact
Vacatures
Voorgerechten
Soepen
Visgerechten
Wagyu Beef
Specialiteiten van de grill
Australisch rundvlees
Nagerechten
Voorgerechten
Soepen
Visgerechten
Wagyu Beef
Specialiteiten van de grill
Australisch rundvlees
Nagerechten
Klein
Groot
Oysters
4 euro per stuk
per piece 4 euros
Jamón Ibérico
Gedroogde Spaanse ham
Dried Spanish ham
21
26
Pâté du chef
Huisgemaakte páté
Home-made pâté
19
Cocktail de pamplemousse
Grapefruit cocktail met witte port
Pamplemousse cocktail with white port
12
Carpaccio
Carpaccio van ossenhaas gevuld met eendenmousse op aangemaakte salade met pijnboompitten en gegarneerd met Parmezaanse kaas
Thin sliced beef filled with duck mousse on a prepared salad with pine nuts and covered with Parmesan cheese
17,5
23,5
Cocktail Neptune
Hollandse garnalen, vruchten en King krab met cocktailsaus
Mixed fruit, Dutch shrimps, King crab with cocktail sauce
19
Gamba's à l'ail
Grote garnalen uit de oven met knoflookboter
Large shrimps with garlic butter cooked in the oven
23
Tranches de saumon fumé
Dun gesneden gerookte zalm
Thin sliced smoked salmon
20
26
Cocktail des crevettes Hollandaises
Hollandse garnalen met cocktailsaus
Dutch shrimps with cocktail sauce
22
King crab
King krab met cocktailsaus
King crab with cocktail sauce
Dagprijs
Coquilles
Met frisse zeekraalsalade
With fresh samphire salad
21
Escargots
Slakken in knoflookboter
Snails in homemade garlic butter
18
29,5