16 - 12 - 2019

Restaurant Claudius: vertrouwd menu, nieuwe website

Restaurant Claudius in Nijmegen heeft een nieuwe website. Met deze digitale heropening hoopt de eetgelegenheid in de Bisschop Hamerstraat gemakkelijker haar trouwe publiek te bedienen.

Op de nieuwe homepage van Claudius.nl vind je nóg sneller de weg naar het restaurant. Nieuwe gasten kunnen rustig een blik werpen in het vertrouwde menu. Dankzij een aantal fraaie foto’s krijg je een goede indruk van de gezellige sfeer. Ook staat er nu een kleine impressie online van de fantastische gerechten die bij Claudius op tafel verschijnen. Kleine waarschuwing: daar krijg je meteen honger van!

Gelukkig is het reserveren van een tafel nóg eenvoudiger geworden. Je kunt meteen een afspraak inplannen, óók een paar uur van tevoren. Spreek je liever iemand? Dan kun je Claudius bellen via een handige knop op de website.

Heb je genoten van de avond? Dat wil Claudius graag weten. Op de nieuwe website vind je daarom ook ons profiel op Instagram, Facebook en Twitter. Zo kan jij gemakkelijk jouw avondje uit met de wereld delen.